Kan ik ook boodschappen doen voor het werk?

Naast de boodschappen voor particulieren, bezorgen wij ook boodschappen aan diverse bedrijven.


Dit doen wij onder de naam Boodschappenonline. Boodschappen voor op het werk bestel je eenvoudig online en wij leveren ze zonder bezorgkosten tot in de keuken. Gemakkelijk boodschappen bestellen tegen de laagste prijs.


Boodschappen voor kinderopvang

Je wilt dat de aandacht van jouw pedagogische medewerkers uitgaat naar de opvang van de kinderen. Met de bezorgservice van Boodschappenonline doen wij de boodschappen voor jouw locaties.


Jullie leidsters kunnen de producten eenvoudig in onze webwinkel bestellen uit een eigen boodschappenlijst, aan de hand van jullie voedingsbeleid. Onze vaste bezorgers brengen vervolgens de boodschappen zonder bezorgkosten op al jullie kinderdagverblijf-, buitenschoolse opvang- en peuterspeelzaal locaties.


Meer over boodschappen voor kinderopvang


Boodschappen voor zorginstellingen

Als zorginstelling gaat jullie zorg uit naar het begeleiden van de cliënten. Samen koken en eten zorgt niet alleen voor een gevulde maag, maar schept ook een band tussen de bewoners en de woonbegeleiders.


Met de boodschappenservice van Boodschappenonline bezorgen wij de ingrediënten voor een gezonde en lekkere maaltijd zelfs op alle kleinschalige woonlocaties en ontzorgen wij jullie zorgmedewerkers. Gemakkelijk en dat alles zonder bezorgkosten!


Meer over boodschappen voor zorginstellingen


Boodschappen voor bedrijven

Met de boodschappendienst van Boodschappenonline hoef je je medewerkers niet meer naar de supermarkt te sturen onder werktijd. Bestel eenvoudig de artikelen voor de lunch, de koffie- & theepauze of de vrijdagmiddagborrel online en wij bezorgen de boodschappen op jouw bedrijf of kantoor tot in de keuken en zonder bezorgkosten.


Meer over boodschappen voor bedrijven